Tekemistä risteilylle

Ohjelmat ja tapahtumat vesillä

Kaikilta laivoilta saat purjehduksen ohella myös muita palveluja – vähintäänkin järjestyvät ruoka ja juoma. Usein purjehduksen kruunaa hanuristi, trubaduuri, muu musikantti tai vaikkapa merihenkinen kuoro tai orkesteri.

Jos yritysjohto lähtee merelle ideoiman uusia tuulia, löytyy yhteistyökumppaneistamme joukko huippuluokan kouluttajia erilaisiin tarpeisiin strategisesta suunnittelusta tiimityön kehittämiseen tai henkilökohtaisiin esiintymistaitoihin. Tai etsitään purjehdukselle sopiva kohde – saaristohuvila tai -kartano, rantasauna, kalastustila, saaristomuseo, majakkasaari. Seikkailu Suomenlinnassa tai osallistuminen Suomen vanhimman purjelaivan Jahti Alman rakennustöihin.

Jotkut laivayrityksistä tarjoavat kokonaisia teemaohjelmia, kuten Captains´ Dinner, purjehduskurssi, laituritanssit, salakuljettajailta, meripelastusharjoitus tai vaikkapa kurssi merihenkisten ruokien ja viinien tiimoilta. Kysy näistä lisää! Ja edelleen osa yrityksistä toteuttaa kokonaisia tapahtumajärjestelyjä – voit liitää merellisen päivän ohjelmaan purjelaivan ohella kirkkoveneitä, saarikohteita, kilpailuja, kalastusta, esiintyjiä, osallistumista – tässä todellakin vain mielikuvitus on rajana. Olemme toteuttaneet yli tuhannen hengen purjehdustapahtumia mukana lähes p