Merelliset antimet

Saaristo alá Carte

Sanotaan, että merellä on aina nälkä. Ja toisaalta tiedetään, että missään ei ruoka maistu niin hyvältä kuin merellä.

Kun tarjolla on tuoreita ja aitoja saaristolaisherkkuja huippuammattilasten laittamana, ei vastaavaa elämystä löydy maistakaan mistään.

Monen aluksen keittiö on kuulu valtiovierastason tarjoiluistaan – ovathan vieraina todellakin usein juuri valtiovieraat ja yritysten tärkeimmät asiakkaat. perinnelaivat, joilla pääset sinäkin yhä edelleen tutustumaan tuohon koko maailmassakin ainutlaatuiseen ja yhä elävään kulttuuriin.

Keittiömestareina toimivat huippuammattilaiset, jotka ymmärtävät sen, että hienoinkan saaristopurjehdus hienoimmallakaan laivalla ei riitä ilman arvoisiaan keittiön antimia.

Purjelaivaruoka voi hyvin olla yksinkertaista – silti lohikeitto laivalla on oman lajinsa huippu – tai täydellinen gourmet-päivällinen. Sinä valitset.

Keittiö on nimeltään BYSSA laivakielellä ja jokaisen aluksen keittiömestari on ylpeä oman laivansa keittiötä tasosta ja palvelusta. Kilpailu naapurin kanssa on kovaa ja armotonta kuin purjehduskisa konsanaan. Tule sinä löytämään se kaikkein paras! Palkinnoksi saat unohtumattoman aterian.